
به گزارش سایت خبری توار . با دستور دادستان عمومی و انقلاب کهنوج و در راستای حفظ امنیت غذایی شهروندان، دو رستوران بزرگ در این شهرستان به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی و بهکارگیری نیروی کار زیر ۱۸ سال پلمب شدند.
محسن دهقان، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کهنوج، با اعلام خبر پلمب دو واحد صنفی رستوران گفت: در پی بازدید میدانی و گزارش کارشناسان مرکز بهداشت، مشخص شد این واحدها اصول بهداشتی را رعایت نکرده و از نیروی کار زیر سن قانونی استفاده کردهاند، که همین امر منجر به صدور دستور پلمب آنها شد.
وی افزود: کارگروه امنیت غذایی شهرستان کهنوج بهمحوریت دادستانی و با همکاری اداره بهداشت، دامپزشکی، پلیس اماکن، سازمان تعزیرات و سایر دستگاههای ذیربط در دادسرای عمومی و انقلاب تشکیل میشود تا نظارتها بر رستورانها و مراکز عرضه مواد غذایی تشدید شود.
دهقان خاطرنشان کرد: در جریان بازدید از سایر رستورانها، نواقصی مشاهده شد که به متصدیان آنها تذکرات لازم داده شد و مهلتی برای رفع مشکلات تعیین گردید.
وی با هشدار به متخلفان تأکید کرد: دستگاه قضایی در موضوع سلامت غذایی مردم هیچگونه اغماضی نخواهد داشت و با قدرت با متخلفان برخورد خواهد کرد.
شایان ذکر است این بازدید سهساعته شامگاه دیروز با حضور دادستان کهنوج، رئیس مرکز بهداشت، تعدادی از کارشناسان بهداشت، رئیس اتاق اصناف، شهردار و معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری از رستورانهای سطح شهرستان انجام شد.
دادستان کهنوج از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی یا گرانفروشی، مراتب را برای پیگیری به دفتر دادستانی یا اداره بهداشت گزارش دهند.