
به گزارش سایت خبری توار . در پی بازرسیهای مشترک دادستان ، معاون سیاسی فرماندار ، ادارات صمت و تعزیرات ، کارشناسان مرکز بهداشت، اتاق اصناف و دایره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی از واحدهای قنادی و تشریفات سطح شهر کهنوج، پنج واحد صنفی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شدند.
به گزارش کهنوجیها، اسلام میرانی رئیس مرکز بهداشت شهرستان کهنوج با اعلام این خبر گفت: در راستای حفظ سلامت عمومی و تأمین امنیت غذایی شهروندان، بازرسیهای مستمر از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به جدیت در برخورد با متخلفان افزود: متاسفانه در این پنج واحد صنفی، بیش از سه تن مواد غذایی تاریخمصرفگذشته و فاسد و همچنین رنگهای خوراکی غیرمجاز کشف و ضبط شد. پنج متصدی این واحدها نیز با تشکیل پرونده قضایی، در بازداشت به سر میبرند.
میرانی همچنین بر ادامه گشتهای نظارتی در روزهای آینده تاکید کرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.